Culinair450
Logo Culinair

CULINAIR

Teds Den Haag

‘s Ochtends een patatje eten? Hier kan het

E lf uur ‘s ochtends bij Teds. De achterste twee tafels in Frederikstaat 32 raken steeds voller. …

Pierre Wind

Deksels duurzaam koken met Pierre Wind

“Nou, is dit kikkûh of niet?” Pierre Wind kijkt zijn twee leerlingen verwachtingsvol aan. In de grote …

‘Ons nieuwe project wordt vijf keer zo groot als nu’

De cocktailshaker rammelt erop los. Het is vrijdagmiddag en restaurant Encore by Simonis stroomt langzaam vol. Twee …

House of Lords

Wat worden de eettrends voor deze zomer?

In Londen liep Raymond Talsma laatst een kelder binnen. Wat raar, dacht hij toen hij een bos …

Bosman Wijnkopers

De beste wijn & spijs-plekken? Wijngoeroe Nico McGough neemt ons mee

De reis begint in Scheveningen bij Tasca. Hier staat de energieke Ilse Zweegers met beide benen ferm …

actieven brasserie 1640

Nieuw: brasserie 1640 in Zoetermeer

Een restaurant openen net na de lockdown, je moet het maar durven. Maar voor Bert de Boer …

Niemand doet chef-kok Marcel van der Kleijn na

Het is half drie ’s middags. In het lichte hoekpand aan de Kneuterdijk zet een internationale groep …

Harbour Club

Nieuw restaurant in de Binckhorst

De Binckhorst, dat was een urban jungle met leegstaande bedrijfshallen en hier en daar nog een zwenkende …

Bij Ons In De Residentie
, ,

12 x Haagse, jonge en succesvolle ondernemers

Urgent Vertalen Alicia Posthuma (31), mede-eigenaar van Urgent Vertalen, vertalingen en legalisaties, werkt met vertalers en freelance-vertalers …

Domaine Fournier

‘Elke dag spelen we hier de Champions League’

Activin Wine Group, het veelzijdige familiebedrijf van Bert de Boer, is altijd bezig met de toekomst. Sinds …

House of Lords

Wat worden de eettrends voor deze zomer?

In Londen liep Raymond Talsma laatst een kelder binnen. Wat raar, dacht hij toen hij een bos …

Harbour Club

Nieuw restaurant in de Binckhorst

De Binckhorst, dat was een urban jungle met leegstaande bedrijfshallen en hier en daar nog een zwenkende …

Niemand doet chef-kok Marcel van der Kleijn na

Het is half drie ’s middags. In het lichte hoekpand aan de Kneuterdijk zet een internationale groep …

Taat & De Reg

Alles kon toen catering rock-’n-roll was

Als je de verhalen mag geloven, viel er in de jaren zeventig en tachtig weinig te beleven …

Teds Den Haag

‘s Ochtends een patatje eten? Hier kan het

E lf uur ‘s ochtends bij Teds. De achterste twee tafels in Frederikstaat 32 raken steeds voller. …

Pierre Wind

Deksels duurzaam koken met Pierre Wind

“Nou, is dit kikkûh of niet?” Pierre Wind kijkt zijn twee leerlingen verwachtingsvol aan. In de grote …

Bosman Wijnkopers

De beste wijn & spijs-plekken? Wijngoeroe Nico McGough neemt ons mee

De reis begint in Scheveningen bij Tasca. Hier staat de energieke Ilse Zweegers met beide benen ferm …

Domaine Fournier

‘Elke dag spelen we hier de Champions League’

Activin Wine Group, het veelzijdige familiebedrijf van Bert de Boer, is altijd bezig met de toekomst. Sinds …

actieven brasserie 1640

Nieuw: brasserie 1640 in Zoetermeer

Een restaurant openen net na de lockdown, je moet het maar durven. Maar voor Bert de Boer …

Bij Ons In De Residentie
, ,

12 x Haagse, jonge en succesvolle ondernemers

Urgent Vertalen Alicia Posthuma (31), mede-eigenaar van Urgent Vertalen, vertalingen en legalisaties, werkt met vertalers en freelance-vertalers …